Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2009, 08:56 PM   #4
solmaz
Üye
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 20
Tecrübe Puanı: 16016
solmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond reputesolmaz has a reputation beyond repute
Standart

Tıfıl yaznış acıl yardım ustalar.

Ya kardeşim acil yardım derken toplumun ilk algılaması 112 acıl servis çagrısı burada acil yardım çagrısına ancak bu kadar mizahi bir cevap verilir. Sevgili kardeşim sen seksen adım saymışsın olay yerini gezmiş gözlerinle görüp tüm çevredeki bulguları algıladıktan sonra acil yardım çagrısı yapmıssın şimdi sana bu internet ortamında biri çıkıp bir nikle ya 80 adım daha say yada 40 adım geriye git diye yazsa bu cam ekrandan sende okuyup gene gidip adımlayıp hayallerine kavuşamayınca yeniden acil yardım ustalar diye çagrı tekrar edeceksin bıkmadan usanmadan bu adımlamalar bu acil yardım çagrıları burada devam edip gidecek öyle deyilmi.?
Yıllardır sitelerde bu tip acil çagrılar okur dururuz sonuçta aynı hüsranlar aynı adımlar aynı saymalar boşa harcanan zaman. aynı kişilerin internet ortamında nikler deyiştirerek defalarca karşımıza çıkıp hiç bir gerçegi yansıtmayan papaganlar misali 40 adım ileri adım geri hiç bir dayanagı olmadan sadece işaretler üzerinde boş seyler kouşması sizce dogrumudur.? peki tarihin akışında yazı olmadan yazının kullanımında yasayan medeniyetlerin asgari sayıda yazıdan okuyup faydalandıgı çaglarda yaşayan medeniyetlerin genelinin yazı yerine yazının anlatım yerine işaret ve resimleri kullandıgını biliyormusunuz.? o medemiyetlerin gözle görüp resim üzerinde algılama yaptıgını biliyormusunuz.?

1. Her resim her oyma her geçmiş medeniyet işaret ve bulguları sizce defineye delaletse size dost tavsiyesi ustalar yardım çagrısı yerine o işaretin oldugu yere gidin acil 112 servisini arayın acil yüz 112 servisi gelirse yorulmadan en yakın hastaneye sizi kavuşturur. Bunu ister 1. dogru kabul edin isterseniz mizah olarak algılayın.
2. Size benim çagrım 40 adım 80 adım ileri geri boşa zaman kaybetmeyin gördünüz yerlerdeki tüm bulgu ve işaretlerin hakkında önce saglam ve dogru bilgiler edinin bitmeyen servetin bilgi oldugunu bununda sizi en dogrulara taşıyacagına inanın ve kagıt üzerinden yazı üzerinden agırlıklı bilgi edinme yerine yerinde tecrübelere güvenin. inanın.

Sevgili Tıfıl bu 2 yoldan birine gidin gören gözler klavuz istemez. Saygılar.
solmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla