SELAMÜNALEYKÜM DOSTLAR 
 evet bu konu çok derin bir mesele  gslh kardeş ben  bu konuştuğum hoca bu işi yapıyor demedim  müsbet ilimlerde alim bir insan  yani din hakkında her konuda güvenerek  dinleyebileceğin ve  bilşgisi olan bir insan    bu tür ilimin var olduğunu ama  yapmak için eğer süleyman aleyselamın ilmini bilmiyorsan  onlara hizmetçilik yaparak tanışabilir ve birazda olsa dediklerini yaptırabilirsin diyor . ama .... benim demek istediğim  şu anda bunu yapanlar bana güven vermiyor  doğru konuşmuyorlar  bende senin gibi aynı şeyleri söylüyorum ve sıkıntımızda bundan kaynaklanıyor. çünkü bu işşler bundan 500 veya 1000 hatta daha fazla zaman önce yapılmış ve o dönemlerde  ilmide varmış . asıl tehlike burdan kaynaklanıyor  çözecek adam yok  bilen yok . biliyorum diyenlerde yalan konuşuyor dediğiniz gibi eğer doğru konuşsa zaten gider kendi alır...as lında hepimiz aynı şeyi söylüyoruzda  dolaylı olduğu için kimse bir birini anlamıyor. 
 ben bir kaç kez değişik sitelerde anlattım  ne yalan konuşurum nede yalana ihtiyacım var yaşın  58  bizzat yaşadım görünmeyen şeyler oluyor sesler geliyor  ses görüntüye döndüğü zaman çok korkunç olaylar oluyor  eğer onların  istediği şekilde hareket etmezsen çok şey kaybediyorsun  allah kimsenin başına vermesin ve kimseyi karşılaştırmasın ama dalga geçilecek ve inkar edilecek bir şey değiller . evet arkeolok kardeş  bende beş vakit namazımı kılar ve dini bütün bir müslümanım cnler hakkında kuranda yazılanlarıda biliyorum . ve bu gün ayaktaysam o ayetlerin sayesinde dir.saygılar DAYI

|