Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-27-2011, 08:59 PM   #26
formen16
Tecrübeli Üye
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 529
Tecrübe Puanı: 229016
formen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond reputeformen16 has a reputation beyond repute
Standart

KRAL kardeşim aşağıda eklediğim resimde senden fotolarını istediğim yerleri işaretleyerek son defa tekrar gösteriyorum.
Oymaların yüzeylere göre olan konumlarını görüp,zemin üstü olup olmadıklarını anlayabilmek için dikdörtgen içine aldığım yerleri gösteren 2 tane fotoğraf,yine ok ile belirttiğim kayanın alt tarafını gösteren 1 tane fotoğraf olmak üzere senden toplam 3 tane fotoğraf istiyorum.
Ben işaretlerin kaya üstündeki pozisyonunu görmek istedikçe sen bu kadar basit bir isteği bile anlamsız bir şekilde 3 gündür dolandırıp ısrarla ya uzaktan yada alakasız açılardan fotolar yolluyorsun.
Kardeşim bu oymalar eğer sunu çukuruysa mezarları da orada.Ama bundan önce benim emin olmam gerekiyor.Bunun içinde oymaların (özellikle de alt taraftaki oymanın bulunduğu kaya önemli) olduğu yüzeyleri net olarak görmem lazım.Sağı solu çekeceğine,şöyle oymayı ortalayıpta kayanın üstünü fotoğraflasana.
Sivaslı hemşehrim,alt tarafı üç tane resim yollamanı istedim.Kaç gündür sana meram anlatacağım derken içime fenalık geldi.
Ya ben anlatamıyorum.Ya sen anlamıyorsun.İkimizden birinde garanti bir sorun var.Eğer bu seferde benim istediğim yerleri yollamazsan külahları değişeceğiz haberin olsun.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg M6.jpg (84,3 KB (Kilobyte), 11x kez indirilmiştir)
__________________
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL;SÖYLESEM TESİRİ YOK.
FUZULİ
formen16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla