|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
02-12-2009, 10:19 PM | #1 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
Google Earth ile define avı
Google Earth'te sıradan bir gezinti yapan Nathan Smith adlı müzisyenin şans eseri fark ettiği sıra dışı alan yepyeni bir vakanın ortaya çıkmasına neden oldu. Smith daha detaylı bakınca, Teksas'ın Aransas geçidinde (Aransas Pass) gördüğü çizgilerin batık bir gemiye ait olduğuna inandı.Google Earth'te sıradan bir gezinti yapan Nathan Smith adlı müzisyenin şans eseri fark ettiği sıra dışı alan yepyeni bir vakanın ortaya çıkmasına neden oldu. Smith daha detaylı bakınca, Teksas'ın Aransas geçidinde (Aransas Pass) gördüğü çizgilerin batık bir gemiye ait olduğuna inandı.Google Earth'te sıradan bir gezinti yapan Nathan Smith adlı müzisyenin şans eseri fark ettiği sıra dışı alan yepyeni bir vakanın ortaya çıkmasına neden oldu. Smith daha detaylı bakınca, Teksas'ın Aransas geçidinde (Aransas Pass) gördüğü çizgilerin batık bir gemiye ait olduğuna inandı
http://maps.google.com/maps/ms?msa=0...92639&t=h&z=11
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
02-12-2009, 10:37 PM | #2 |
Guest
|
selamünaleyküm eros eline sağlık sağolasın her definecinin olması gereken bi proğram
|
02-12-2009, 10:37 PM | #3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161016 |
umarım bu google eartın daha genis sürümü nü çıkarılar.soyle birazda toprak altına doru gosterenini
|
02-12-2009, 10:40 PM | #4 |
Moderator
evet program cok guzel herkeze tavsıye edıyorum
buyuk devletlrtım ellerınde zaten daha ıyılerı kesınlıkle vardır
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
02-12-2009, 11:10 PM | #5 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1016 |
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam gelişmiş bazı ülkeler sanırım amerika uydudan sinyaller ile yer altı maden kaynaklarını petrol vs.. gibi maddeleririn yerini bulabiliyordu.
|
02-12-2009, 11:19 PM | #6 |
Moderator
bencede bulunabılır dogada her maddenın kendıne ozgu bır gecırgenlıgı var yanı her madde uydudan gonderılen sınyalları kendıne has yansıtır yutar vs vunları bılgısayarlarla yorumlarlar kordınatlar zaten bellı sonra hangı ulkede nekadar petrol hangı ulkede nekar altın var hepsı bellı sonra ıs yagmalamaya kalıyo
02-13-2009, 01:06 AM | #7 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 122016 |
|
02-13-2009, 08:12 PM | #8 |
Üye
Tecrübe Puanı: 17017 |
s.a bu haritaların tapiki daha detaylı olanları mevcut adamlar her yerde ne var hepsini cektiler bazı yerleri kararttılar askeri üsler vede vede kendi ülkemiz oldugu halde bizden gizlenen yerler nereleri acaba ??? bundan bi kaç sene önce japonlar bi uydu fırlattılar amerikanın ingilizlerin vs büyük baskısına rağmen neden uydu öyle bi uyduyduki yerin 200mt altını hem görüp hemde dinliyor ayrıca radara yakalanmıyor üzerinde çok glişmiş elekro manyetik silah ve koruma kalkanı bulunan bi uyduydu ve bu uydu japonların fırlattıktan sonra baglantımız kesildi desede çindeki çok gizli yer altı nükleer tesisin bu uydu tarafından bulunup imha edildigi amerikan basınında çıkan bi haber japonlar hala inkar etsede tesisin hangi silahla vuruldugu hala muamma şimdi bi düşünün bakalım ne mahremiyetimiz kaldı nede gizlimiz ....daha bügünkü gaztede dünyanın yörüngesinde 17,000 den fazla devre dışı kalmış uydu bulunmaktaymış yakında başımıza taş yerine uydu düşecek
02-13-2009, 08:14 PM | #9 |
Moderator
hakılısın valla murat kardes yakında uydu yagmurları baslar daha dun bır amerıkan ve bır rus uydusu carpısmıs
08-31-2017, 08:48 PM | #10 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 8 |
Cevap: Google Earth ile define avı
selamın eleyküm bu program nasıl çalışıyor bi yardımçı olurmusunuz iyi günler iyi bayramlar
|
Etiketler |
Yok |
|
|