| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Seçenekler | Thema bewerten | Stil | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: May 2008 

Tecrübe Puanı: 77018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

burada bir taş ilgimizi çekti. 

![]() bu taşta 17cm lik bir kanal diyeyim çizgi vardı. aşağı doğru ![]() 17 adım aşağısında bu fotoladığım yer vardı ![]() bu taşta ise bu şekil vardı çizimle belirtmeye çalıştım. buda hemen hemen 17 adım da çektim. ![]() son olarakta bı foto var tüm fotolar bu fotonun güney doğu ve güney batısında çektim 20 metre kare çevresinde. saygılar. 

Ömür dediğin bir gündür o da bugündür  | 
| 
		 | 

| 
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
| 

| 
		#2 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: May 2008 

Tecrübe Puanı: 77018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Ömür dediğin bir gündür o da bugündür  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 

Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

selamünaleyküm turk30 ikinci resim üsteki piç mezarlardan birininolduğu yer . son resim ise eğer taş yerinden oylamadı ise  emin olmanız lazım  etrafını biraz açın baya büyük olmalı aşşağı doğru.. yani oynama imakanı olmamalı.. bütün bunlar duğru ise kanalın başlangıcı girişin başlangıcıdır 

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 

![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 

Tecrübe Puanı: 349019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

tümülüs için arazi müsait degil yuvarlak oymada normalde mahesen veren bir işaret ama bu eger yıgmaya  ençok 500 metrede ise kesinlikle yıgma  bu yıgmanın işçiligide çok zor zor olması idir belkide   güzel şeyler çıkar firig yıgması oldugunu tahmin ediyorum gözden kaçmış olmalı ama o işaretin oldugu kaya kırılmış oda beni biraz düşündürdü soyulmuş olabilirmi diye soyulmadan kasıt şu buna yakın bir büyük yıgma da daha varsa  soyulan odur buda eşi veya çocugu olabilir

https://www.facebook.com/groups/133566160037768/  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Etiketler | 
| Yok | 

| 

|