| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Seçenekler | Thema bewerten | Stil | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Sep 2011 

Tecrübe Puanı: 5015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

[ATTACH]2981[/ATTAC  s.a ustal  oncelikle  bayraminizi kutlarim isareti kisaca anlatyim kusura bakmayin tek resim ozur simdikten fotoyu cekerken kuzey arkamda kaliyo 1. kuzeyde  tarla  var irasertlen tarlanin arsinda  dere  var dere yamur  dersidir 2. guneyinde  yani isretin arkasi daga  dogu cikiyosun arkasi dag 3. dogusunda agaclar var dere kenarinda  ve isaretin oldugu  kayalan balantili kayalar 100 m kadar uzaniyo kayalar sabit kayalardir isaret cok kucuk iki kucuk yilanin ustune birtane elma koysam gorunmez arti  iscilik gercekten cok harika yapilmis cok inceledim sanki oyulmus  icine ufak taslarlan orulmus gibi gorunuyo oyledegil sabit  kiyilari oyularak yapilmis birtane kabarta  makas var ustunde makas kapali  kucuk yilanlarin hemen ustunde agzi acik  buyuk yilan var medaniyetleri sirasina gore yaziyorum URARTU,MED,PERS,HELLEN,ROMA,BIZASN,SELCUKLU,ERMENI  ,  saygi deger yorumlarinizi bekliyorum

| 
| 
		 | 

| 
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
| 

| 
		#2 | 
| 

Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Dec 2010 

Tecrübe Puanı: 31015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Daha net resımler atmalısın dedıklerını goremedım.

.. BİLGİ PAYLAŞDIKCA ÇOĞALIR .. Verilen tüm bilgiler ön araştırma amaçlıdır. Ön araştırma yapacak kişi MÜLKİ amir'den izin almak zorundadır. Kaçak kazı yapmayalım yapanları uyaralım. AYRINTILI RESİMLEME VE AÇIKLAMADAN YOKSUN BİR KONUYA KESİNLİKLE YAZMAM !!! 
			 | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Oct 2010 

Tecrübe Puanı: 271016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

A.s   sizede hayırlı bayramlar  büyük yılan olduguna  ve makas işareti olduguna inanıyorum lakin fotografları olsa daha iyi olur  kanaatindeyim  degişik  bir tarz da işaret

Ölüm var YAAA ÖMER Edeple gelen lutufla gider bir gemileri yakanı sevdim birde gemileri karada yüzdüreni  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Üye 

Tecrübe Puanı: 5015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

s.a  ustam makas   ve  buyuk yilan  ayni kayada ustam  kucuk yilanlarin ustunde cizim yapamiyorum yoksa cizecem ustam

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

Üye 

G_r_nt_0866.jpg  s.a  ustalar  acemilik  iste  makasi ve agzi acik  yilani cizdim  biratenede  siya  yuvarlak  icine aldigim yerde  bas  parmagi  basilmis  sekilde cok hafif  oyuk bir santim bile degil

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#6 | |
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 

Tecrübe Puanı: 229017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Alıntı: 

![]() Yılan dediklerinin işçiliklerindeki kabalığa bakılırsa,bunlar öyle çok eskiden falan değil,yakın zamanda yapılmışa benziyorlar. ![]() Makası sadece sen görüyorsun.Biz ise belli belirsiz çizikler olabilir diye düşünmekteyiz.Büyük yılan ise ortada bile yok..! Bu şekilde bina okur,döner döner yine okuruz.  Yardım talep eden olarak yeterli fotolar yollayıp;önce senin bize yardımcı olman lazım.Saygılar.

SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL;SÖYLESEM TESİRİ YOK. FUZULİ  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#7 | 
| 

Üye 

haklisin ustam genis  acidan resim gerkiyo  cektirip  yuklucem konuya  ustam saygilar yorum yapan ustalrin emegine saglik.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#8 | 
| 

Moderator 

Tecrübe Puanı: 37015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

s.a arkadaşım çok guzel bir işaret  got gote vermiş iki adet yılan birinin malı iki derenin birleştigi suyun ortasında  kalan adada dikili taş biri ise dereden tahmini bin iki yuz metre aşşagıda iki derenin arasında bir degirmen degirmeni iyi kontorol et saygılar 

bol şans  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#9 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 

Tecrübe Puanı: 593019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Bana göre orda yılanda yok makasta ama genede çek bakalım  dayı

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#10 | 
| 

Guest 
			![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 

Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

ustalarımızın bahsettıgı gıbı fotolar yetersız  

yuksek cozunurlukte yakın degısık cephe fotoları atmalısın formen ustamın dedıgı gıbı yakın donem ısartlerınden teknık cok eskı degıl ama bu tur bı teknık hakıkaten onem arzeden yerler ıcın kullanılır bılesın konuna sahıp cık gerısını üstatlara bırak...  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Etiketler | 
| Yok | 

| 

|