| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Seçenekler | Thema bewerten | Stil | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 

Tecrübe Puanı: 2016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

slm arkadaşlar sizlere anlatmak istediğim  konu  : definecilikte butür  varlıkların bizlere karşı  hiçbir zarar veremiyecekleridir eğer başınızdan  kötü bir  olay  geçmiş  ise  bunu cin lerle  yorumlamak  yanlıştır aksi  halde kendinizi kandırmış  piskolojik olarak  bunu beyninizde yer etmenizdir  biz  bunlara  hurafe diyoruz  gece veya  gündüz hiç bir şekilde insanlara zarar verme  yetki leri  yoktur  kuran da bunun açık ca ayetleri  var  tavsiyem bunları  okumanızdır  saygılarımla

| 
| 
		 | 

| 
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
| 

| 
		#2 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 

Tecrübe Puanı: 57017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Selamınaleyküm dayı ve arkadaşlar eyerki cinlerden birileri istifadede bulunsaydı bunlar hocalar olurlardı ben bugüne kadar hocaların dedikleri yerlerden bir şey bulanı ne duydum nede gördüm  demekki doru konuşmuyorlar dolayısıyla bunu hak dini olan islamiyet mesuplu hocalar doru diyalok kuramamakta ki gayri müslüm hırıstiyan alimleri zor badaşır. dayı bence o konuştugun hocada atıyor biraz ben itibar etme derim yinede sen bilirsin saygılar.

| 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Etiketler | 
| Yok | 
| Seçenekler | |
| Stil | Konuyu değerlendir | 

| 

|