|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
08-03-2009, 10:24 PM | #1 |
Tecrübe Puanı: 438018 |
Rumlardan ayasofya ilanı
RUMLARDAN AYASOFYA İLANI
Kıbrıslı Rumlar, Ayasofya Müzesi'nin kiliseye dönüştürülmesi için kampanya başlattı Cyprus Mail gazetesinin "ilanlar sayfasında "AB Parlamentosu, Ayasofya'nın yeniden bir Ortodoks Kilisesi'ne dönüştürülmesi için Türkiye'ye baskı yapmakta." deniliyor. İlanda ayrıca, "Parlamento 1 milyonluk imza kampanyasına ihtiyaç duymaktadır. İmza sonrasında Türkiye’nin AB üyeliğine ön şart olarak Ayasofya'nın kiliseye dönüştürülmesi konacak " ifadesi kullanılıyor Bugün, 30.07.2009
__________________ |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
08-10-2009, 01:52 PM | #2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 134016 |
Ayasofya yı kilise yapan ve yaptıranlar! şunu bilsinlerki yüce allah (cc) ve peygamber efendimizin (s.a.v.) laneti üzerlerine olacaktır.egerki ben hayatta olduğum sürece bu olursa benim kin ve nefretimde üzerlerine gelecek.sadakatle çalışıp yüceltmeye çalıştığım ülkem için bu hareketi yapanların son nefeslerini en erken zamanda vermelerini sağlamak benim birinci vazifem olacaktır.ey müslüman uyan ve titre kendine gel!benim için öncelik müslüman olanlardır rengi,milleti,ırkı önemli degildir.filistin,bosna,afganistan,çeçenistan,doğu türkistan velhasıl her yerdeki müslümanlar zulüm ve ıstırap gördüğü müddetçe azabım bitmeyecektir.bizler müslüman olarak ne yapıyoruz?.kendinize sorunuz!emi
|
08-12-2009, 03:58 PM | #3 |
Tecrübe Puanı: 349018 |
[ı]onları rezil rüsva eden askerlerin torunları buna izin vermez
bu ülkede müslüman kalmayacakki bu olsun ki bu ülke kıyamete kadar müslümanlarda kalacak[/ı]
|
|