|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
02-25-2011, 11:41 AM | #1 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 34014 |
define ararken mağarada sıkıştı
32 yaşındaki İbrahim Çapa define aramak için gece Manisa'nın Akhisar ilçesi Başlamış köyü çıkışında yol kenarında bulunan mağaraya girdi.
MAĞARADAN ÇIKAMAYINCA YARDIM ÇAĞIRDI Mağaradan çıkmaya çalışırken sıkışan Çapa, cep telefonundan güvenlik güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen Manisa Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Akhisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Çapa'yı akşam saatlerinde kurtardı. Define aramak için Antalya'dan geldiklerini ve mağaraya girdiklerini söyleyen İbrahim Çapa, ''Biz 5 arkadaş buradaki mağaraya geldik. En zayıf ben olduğum için mağaraya girmemi söylediler. Ben de girdim ve bir daha dışarı çıkamadım. Arkadaşlarım beni bırakıp gittiler. Sabah telefonla jandarmayı arayarak yerimi tarif ettim. Cep telefonum ve jandarma sayesinde yaşıyorum'' dedi.
02-25-2011, 08:59 PM | #2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 449016 |
yazıkya valla cok yazık inanın görunce uzuldum bir umut paşınde ne etsın garıp..inş. umudu tez gunde yakalar
SEN HUTAMENİN KİM OLDUGUNU NERDEN BİLECEKSİN Kİ...http://img6.resimup.net/dm/15129890893415.png .................................................. ..... sitede verilen bilgiler ön calışma içindir kacak kazı yapmayın.. |
02-25-2011, 11:10 PM | #3 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 |
|
02-26-2011, 01:38 AM | #4 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593018 |
HERKESLE YOLA ÇIKILMAZ SANKİ ONLAR VİCDAN AZABI ÇEKMİYECEKLER ŞİMDİ BU ADAMIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKLAR ACABA. dayı
02-26-2011, 03:12 PM | #5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 271015 |
o yüzden definecilik çok büyük bir risk taşımaktadır arkadaşını bazen böyle durumlarda
tanıyabiliyorsun bizim burdada benzer bil olay oldu bir yeri uçurmaya çalışırken adam elini uçurdu arkadaşları bırakıp kaçtı jandarma ses üzeri geldi adamı kurtarıp hastaneye yetiştirdi şimdi adam sakat kaldı onun için max tedbir vede max tedbir Allah bizi ve sevdiklerimizi definecileri böyle durumlardan korusun
|
|