|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
02-07-2010, 09:12 PM | #11 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593018 |
Selamünaleyküm sevgili kardeşim misafir 48 yazdığınız yazılardan ve anlattığınız konulardan baya ilgili ve bilgili olduğunuz anlaşılıyor . Acizane sormak istiyorum bütün arkadaşlar için geçerlidir bu sorum bu resim çekimini neden bu kadar kısıtlı yapıyoruz şu açtığınız konuda eminim bütün işaretlerin toplamı aşşa yukarı 25 m içinde ne olur sanki biraz geriden çeksenizde bütün işaretleri bi arada görsek neyin nerde olduğunu anlasak yeni arkadaşlarda faydalansa bilgi sahibi olsa her halde düşündüklerimi anlatabildim saygılar
02-07-2010, 09:26 PM | #12 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 233015 |
Slm,,
SLM,,
Bunu düşündüm üstadım fakat işaretle mezar girişi arasında ket on mt lik yar, var ve mezar girişi hafif arkada kalıyor fotolama şansım beraber olmadı ikisinin açısını aynı karede yakalayı çok uğraştım lakın yerin uçurum kenarında olması bunu engelledi birde haddinden fazla battal olmuş yer gezip acıyı yakalama imkanım olmadı saygılar..
05-30-2010, 03:08 PM | #13 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 134016 |
haydi hayırlısı dağlara çıkalım!
|
05-30-2010, 03:18 PM | #14 |
Üye
Tecrübe Puanı: 12015 |
teşekkürler herkese
|
10-24-2011, 07:38 PM | #15 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 229017 |
Alıntı:
Bu sayfada açılmış kaya mezarının içini ve girişinin resmini çekip,sonrada alakasız bir kaya boşluğunu mezarın işareti diye gösteriyor.Aslında girişi şöyle bir kaç metre daha geriden resimlese mezara ait nişin kabak gibi gözükeceğini biliyor.İnsanları kandırıp olmadık yönlere sevketmekten ne zevk alınır anlamak mümkün değil.İnsan vicdanen rahatsız olmazmı? Yaklaşık 3 yıldır siteye uğramıyordum.Şu mesajları gördükten sonra,bu kadar ara verip,insanlara kulağı tersten tutturmaya çalışan bu tiplere fırsat vermiş olduğum için inanın çok üzgünüm.Ama açığı kapatıp,kayıp zamanı telafi edeceğiz merak etmeyin. Bu söylediklerim yeterli bilgisi olmadığı halde,sırf insanlara yardımcı olmak düşüncesiyle;halisane duygularla fikrini söyleyip yorum yapan arkadaşlar için değil elbette.Çünkü yaptıkları yorumlardan onların maksadının ne olduğu zaten anlaşılıyor. Benim tepkim iyi kötü bir şeyler bildikleri halde,sırf tatmin olmak için insanlara ters manyel veren art niyetlilere.Şuraya bakın;adam ne olduğunu bildiği halde,asıl göstermesi gereken yeri göstermeyip,işaretin girişin 10-15 metre yukarısında arka tarafta bir yerde olduğundan falan bahsediyor. Böyle bir şey yok arkadaşlar.Nekropollerde törenler için kullanılan ortak sunu çukuru hariç (50-60 cm.çapında olan büyük yuvarlak oyma) işaretler mezarın hemen yakınında olur. Saygılarımla.
10-24-2011, 07:55 PM | #16 | |
Tecrübeli Üye
Alıntı:
Kendisi çok biliyor ya.Burada işi bilen kimse olmadığını gösterip,aklı sıra siteyi aşağılayacak.
10-24-2011, 10:34 PM | #17 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 |
formen abıme yurekten candan katılıyorum
abı helalı hos olsun bılgının hayrını gor ınsallah. derın saygılar ustam |
10-26-2011, 03:13 PM | #18 | |
Tecrübeli Üye
Alıntı:
Bende sana sevgi ve saygılarımı sunarım.
Yok |
|
|