|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
10-27-2011, 11:42 PM | #11 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593018 |
Allah razı olsun saygıdeğer kardeşim sağolasın varolasın teşekkürler formen usta gerçekten saygın ve değerli bir ustamızdır ve en güzel huyuda boş konuşmaz varsa vardır yoksa yoktur. Sağolsun bizleri kırmadı geldi onunla çalışmak gerçekten her defineciye nasip olmaz kıymetini bilelim .allah hepinizden razı olsun saygılar dayı
10-27-2011, 11:47 PM | #12 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 |
sızdende allah razı olsun ustam .formen hocanın kıymetını ılk yorumlarını okudugumda anladım ve pesını hıc bırakmıyom.o nerde ben orda.kapıdan kovsa bacadan gırerım bılgıye açım ıhtıyacım olan seyde formen hocamın zıhnınde naksedılmıs.bıseyler ogrenebılırsek belkı bızde baska kardeslerımıze faydalı oluruz.saygılar
|
10-28-2011, 12:04 AM | #13 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 229017 |
Alıntı:
Evet işin doğrusu da bu değilmi?Bak kaç gündür KRAL'dan kayanın işaretle birlikte üstten görünen fotoğraflarını isterken dilimde tüy bitti.Orası ile ilgili sadece bir tek şeyden yani zemin üstü olması için müsait olup olmadığından emin olmak için uğraşıyorum.O resimleri de bu yüzden istiyorum.Yoksa arkadaşı niye uğraştırayım ki? Hepimiz bu define işinde bir sürü balon şişirildiğini biliyoruz.Hatta bu şişen balonların bazen zeplin olduğuna bile şahit olmuşuzdur. Hayal aleminde uçup gitmemek ve yanıltıcı yorumlar yapmamak için,fotoğraflama işini artık bir düzene sokmalıyız.DAYI bu konuda desteğin için çok teşekkürler. Fırça konusu ise KRAL'ın latifesi sanırım.Bazen şakada gereklidir.Muhabbet samimiyeti;samimiyette latifeyi getirir. Saygılarımla.
10-28-2011, 12:57 AM | #14 | |
Tecrübeli Üye
Alıntı:
Bir konu hakkında kesin doğru olmaz derler.Bu yüzden doğruya en yakın sonuca yaklaşmak için de,öncelikle o konu hakkında bilgi sahibi olmamız gerekir.Bu da ancak detaylı malumat ile mümkün olabilir. Araziye gidip görme şansımız olmadığı için de,soru sorulan yer hakkında en iyi malumatı detaylı resimler sayesinde edinmekten başka şansımız yok.Bu yüzden üstünde durmaya çalışıyorum. Misafir konusunda yerden göğe kadar haklısın.Ben bunun sebebini maalesef sadece ve sadece bu arkadaşların özgüven eksikliğine bağlıyorum.Arkadaşlar,kimse bir işi bir günde öğrenmiyor ki,define gibi gerçekten komplike bir konuyu öğrensin. Yaklaşık 150 seneden beri kazılar yapılıp üniversitelerde okutulmasına rağmen arkeologların bile bazı konularda birbiriyle çelişkiye düştüklerine şahit oluyoruz.Çünkü toprak altından çıkan her yeni bulgu bir çoğu önceki bilgileri teyit etse de,bazen ters yüz de edebiliyor. Bu yüzden bir yorum yaparken rahat olmalıyız.İnsanlara hakaret etmeden,onlarla alay etmeden iyiniyetle ve sadece bilgi paylaşımı için yapılan yorumların hepsi başımızın üstüne.İyi niyetle yapılmış ama,cevaplarla alakası olmayan bir sürü mesaj var.Onlar için kimse kalkıpta bir şey demiyor zaten. İnsan her konuyu bilemez,ama iyi bildiği bir konu mutlaka vardır.İşte o konu hakkında paylaşım yapıp bizleri bilgi sahibi edip,faydalı bir insan olabilir. Velhasılı KRAL'ın dediği gibi başta değerli yöneticilerimiz olmak üzere bütün üyelerimizden yüksek katılım ve değerli paylaşımlar bekliyoruz.Saygılarımla.
10-16-2012, 12:15 AM | #15 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1013 |
14102012535.jpg
bende de birtane ters üçgen sandıüım bir kaya resmi var. yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim arkadaşlar... sitede yeniyim, acemiliğimin kusuruna bakmayın. |
10-17-2012, 10:35 PM | #16 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593018 |
Musti kardeş gördüğüm kadar burada kayda değer bir şey yok saygılar
10-26-2012, 12:12 AM | #17 |
Tecrübeli Üye
Musti kardeş,DAYI'nın da dediği gibi fotoda bir şey görünmüyor.
Ama bu kayalığı detaylı bir şekilde fotolarsan;o kadar müsait ki,sanki bir şeyler görebiliriz gibime geliyor.
11-17-2012, 09:24 PM | #18 |
Üye
Tecrübe Puanı: 31014 |
kardeş;
ucgenın ters olması mezarın dişil olduğunu sımgelemıs egerkı ucgenın esıt kenarlı ıse yan ıkı kenarı toprak ve suyu taban kenarı ıse ruhu temsıl etmıstır; ıkı kaya altında yıne ıkı kaya cıkmıssa bu da bolunmuslugun sımgesıdır, yanı erıl ve dısıl ıkı unsurun bır araya gelmesı gıbı bu ıkı toplam bızı yunan kulturunde kapıya goturur hersey tamam ancak doğumuz eksık sana bır soru; ısaretlı kayaya yuzunu dondugunde yonun doğu mudur? bu durumda kapı altındadır.
.. BİLGİ PAYLAŞDIKCA ÇOĞALIR .. Verilen tüm bilgiler ön araştırma amaçlıdır. Ön araştırma yapacak kişi MÜLKİ amir'den izin almak zorundadır. Kaçak kazı yapmayalım yapanları uyaralım. AYRINTILI RESİMLEME VE AÇIKLAMADAN YOKSUN BİR KONUYA KESİNLİKLE YAZMAM !!!
|
04-13-2013, 10:10 PM | #19 |
Üye
Tecrübe Puanı: 1013 |
aynen bu goruntunun yuzu aksam gunesıne bakıyor yani batıya. ben bu ters ucgene bakarken yonum doğuya donuk oluyor kenan_usta.
|
04-27-2013, 06:05 PM | #20 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 108013 |
Alıntı:
|
|
Etiketler |
Yok |
|
|