|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
02-15-2009, 11:41 PM | #1 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
Kudüs'te 1300 Yıllık Define Bulundu
Kudüs'te yapılan kazılarda Bizans İmparatoru Herakliyus dönemine ait 1300 yıllık define bulundu.
Kudüs'te yapılan kazılarda Bizans İmparatoru Herakliyus dönemine ait 1300 yıllık define bulundu. Antik duvarların yakınındaki araba parkının altında ortaya çıkarılan definede, 265 adet madeni paraya ulaşıldı. Defineyi pazar günü büyük bir kayanın altında bulan İngiliz arkeolog Nadine Ross, "Çanak çömlek bulduk. Cam bulduk. Fakat böyle bir şey bulmamıştık. Çok heyecan verici" dedi. Açık sarı rengindeki madeni paralar M.S. 610 ile 641 yılları arasında hüküm süren Bizans İmparatoru Herakliyus dönemine ait. Paraların bir yüzünde askeri elbisesi içinde Herakliyus, diğer yüzünde ise haç bulunuyor.
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” Konu Gaziosmanpaşa tarafından (02-15-2009 Saat 11:46 PM ) değiştirilmiştir. |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
02-15-2009, 11:45 PM | #2 |
Guest
Tecrübe Puanı: 0 |
sıtemızı sbırla takıp edip anlamaya calısan her kardesımızın varacagı sondur ınsallah bu tablo.
ALLAH ne verırse hayırlısı versın. |
02-15-2009, 11:47 PM | #3 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
işallah istihkam kardes
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
Etiketler |
Yok |
|
|