|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
01-16-2009, 10:03 PM | #11 |
Guest
|
değerli kardeşim dediğinde haklısın hep aynı şeyi söylüyoruz ama devletlerin belli politikaları var bizim devletimizde amerikaya bağımlı ondan izin almadan bişey yapamıyor. ülkemizdeki madenleri bile işleyemiyoruz. avrupa birliğinin bizi almayacağını alsa bile adam etmiyeceğini bile bile kapıda bekliyoz dünya kuruldu kurulalı türk milleti bu kadar aşşağılanmadı bunu herkes biliyo bilemyen sadece aydın ve idareci kesim siyasi değil yazılarım muhalefette aslan kesilenler iktidarda kuzu oluyorlar NASIL Bİ UYANMA ONU ANLAYAMADIM..adamlar uyuşturucuyu tam yapmış uyanamıyoruzki
|
02-19-2009, 09:46 PM | #12 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 169016 |
bizler ZÜMRÜTÜ ANKA KUŞU gibi küllerimizden yeniden..yeniden..yeniden doğar yaşarız
bizler oğuzlardan,hunlulardan,selçuklardan,osmanlıdan gurur duyarız.. bizler osmanlının küllerinden yeniden doğan büyük TÜRKİYE CUMHURİYETİ evlatlarıyız bizler ecdadımızla övünüyoruz..gurur duyuyoruz.. bizler osmanlıdan kalan ruhla yeniden dirilme mücadelesi verdik.. bizler osman gazilerin..fatihlerin..yavuzların..barbarosların.. mustafa kemallerin devamıyız.. bizler hepimiz birer mücevheriz bizler bize bırakıldığında destanlar yazarız.. bizler koroduğumuz,kolladığımız,şefkat gösterdiğimiz hainler tarafından engelleniyoruz. bizler tek suçu affetmek olan.. bizler tek zayıf tarafı iyi niyet olan bir milletiz bizler artık acımamayı öğrendiğimiz anda yeniden ulaşılamaz olacağız. bizler bize acımayanları cezalandırabildiğimizde yeniden büyük olacağız.. o gün ne zaman?? işte onu bilmiyorum umarım yakındır umarım görmeye ömrümüz yeter |
02-19-2009, 10:26 PM | #13 |
Guest
|
selamünaleyküm usta duana katılmamak mümkün değil ama cenabı allah bunu bize gösterecekmi bilemem fakat bu milletin bir kez daha anadoludan ayağa kalkacağına hepimizin inancı sonsuzve islamiyet son dönemini burada yaşayacak bunu her kes biliyor yoksa yüce resul çanakkaleye neden gelsin neden yok olmaya yüz tutmuş bir milleti ayağa kaldırsın sarıklı mücahitler neden çanakkalede ve kurtuluş savaşında her cephede gözüksünler.. bunu biz değil bişzimle savaşanlar söylemekteler. allahım bu millete o günleri nasib edecektir inşallah
|
02-19-2009, 11:28 PM | #14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161016 |
s.a ..... vala boksor kardasım sen boyle girişim yaprsan hiç bir türk evladı sana haklısın diyemez.evet aslımızda neslimizde osmanlı tornuyuz bununlada gurur duyuyoruz.yolunada bin canım anam babam feda dır.saygılr
|
02-20-2009, 02:29 AM | #15 | |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136016 |
slm
Alıntı:
|
|
02-21-2009, 12:48 AM | #16 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 1016 |
Alıntı:
02-21-2009, 11:30 AM | #17 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 136017 |
S.A. emegine sagLık kardeşim çok güzeL birkonuya deginmişsin sağoLasın...
03-18-2009, 04:08 PM | #18 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
sende sag ol SIVASLI58
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
Etiketler |
Yok |
|
|