Go Back   DefineBurada.CoM > FOTOĞRAFLI VE FOTOĞRAFSIZ İŞARETLERİNİZE YORUMLAR > Fotoğraflı İşaretlerinize Yorumlar
alan tarama | dedektör | toprak altı görüntüleme sistemleri

Seçenekler Thema bewerten Stil
Alt 04-30-2009, 02:29 AM   #1
ilkim111
Tecrübeli Üye

ilkim111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 590017
ilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond repute
Standart Bu Taş ne olabilir ? ( sezircan kardeşimin paylaşımıdır )

Şanlıurfa ilimizden sezircan üye adlı kardeşimin paylaşımıdır. Fotoğraflar hakkında açıklamaları kardeşimiz yapacaktır ve üyelerden gelen sorularıda içtenlikle yanıtlayacaktır. www.defineburada.com ailesi üyeleri ve yetkililerinin fotoğraflar hakkında ki düşüncelerini sezircan kardeşimizle paylaşmalarını rica ediyorum.

Facebook'ta Paylaş

Alt 04-30-2009, 02:43 AM   #2
ilkim111
Tecrübeli Üye

ilkim111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 590017
ilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond reputeilkim111 has a reputation beyond repute

Alt 04-30-2009, 10:45 PM   #3
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

s.a sezırcan kardesım yahu sız ALLAH ımın sevdıgı bır kulusunuz ne guzellıkler karsılamıs sızlerı bu gune kadar darısı hayırlıysa bızedır ınsallah.

sevgılı kardesım;
adetımdır bır on acıklama yapmadan dırek konuya gıremıyorum,
bak kardesım bu tur dıkılı kayaların altından mal alındıgı yahut bır koordınat olarak kabul edılıp uzerındekı ısaretı baz alarak adımlama yapılıp yıne mal alındıgı olmustur ama bu demek degıldırkı bunun altında mal var bunu oncelıkle belırtmek ısterım,
evet tasın durusu alt beslemesı ve uzerındekı ısaretler dıktasın uzerındekı kanal bunların hepsı bırer hedef malzemesıdır ama hedef acaba burasımıdır bır dusunmek gerk tabı dusunurkende bızler gosterımdekı sıınemeyaı ızleyen bırer yorumcuyuz degııl mı? dogrusunu ALLAH bılır.

sımdı sevgılı kardesım,
dırerk hedef veren ısaretler oldugu gıbı cevreyle munasebetlı ısaretlerde vardır bunu anlamanın en ıyı yolu ısaretlı kayayı uzaktan gormek ve ısaretınızın cevreye uyumunu ıyı gozlemlemektır bunu soylememdekı gaye hedef sapmasının mumkun mertebe onune gecmektır unutmayasın.
sahsen bu ısaretınızde ısaret kayanızın arka tarafın genel goruntusunu ben cok mu cok merak edıyorum ve ısaretlerınızın genelını buraya uyarlamak gecıyor ıcımden sebebı ıse ısaret kayanız maket kaya sabıt bır kaya yapısı degıl bu sabıt olmayan kaya yapısı ve cevreyı teyıt edıcı dıger etmenlerıde ısın ıcıne katarsak hede yerıne oturmus olacak( ornegın ısaret kayanın arkasında dıkkat cekıcı ne gıbı unsur var yahut bolgeyı bu maket kaya olmasa buraya gelecek bılen bırısı nasıl bulabılecek cunku sonucta ıkı tas bındırmesı her halukarda yerınden gerek tabı gerekse ınsan elıyle alınıp yer degıstırılmesı mumkun degıl mı? haksız mıyım ?)

kendı menfaatınız adına yukarıdakı konuyu aydınlatıcı fotolarla bırlıkte konunuza katkıda bulunmanızı rıca edıyorum.

sevgılı kardesım konuya acıklık getırmek adına uzattım kafanı agrıttım kusuruma kalmayasın, uzun lafın kısası su;
degerlı kardesım;
burası bolgeye hakım bır yer ıse ve tasın arka genel goruntusu yıne egımlı ve zırveye yakın ıse
cıkan suslemelı tas da buradan cıkmıs ıse burada cok guzel bır magara var ve magara ıcınde lahıt ıcerısınde cok guzel bır kral yahut buna es deger yonetım kısvesınden bırısının mezarı var ama magara ıcerısınde saygı ve sevgılerımle kardesım.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-01-2009, 12:10 AM   #4
sezircan
Üye

Tecrübe Puanı: 1016
sezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond reputesezircan has a reputation beyond repute

değerli üstadım öncelikle yorumlarınız için çok tşk ederim. allah razı olsun ..birinci olarak o tavuz kuşları yanlışlıkla eklenmiş bir fotodur be oralya hiç alaksı yoktur.... ikici hususta şunu söylemek istiyorum kaya uçurum kenarında bir yerde akra tarafında ormanlık bir alan ver birazda büyük kayalar tam arkatafında ki kayanın üzerinde. birtane küçük kanal tespit ettim ..onuda en kısa zamanda fotolayıp atıcam siteye ..birde şu husu var ben bu dikili kayayın önünü 30 cm kadar kazdım düm düz bir çekilde aşağı gidiyor 3 metre uzunluğundan bir kaya ve aşağı doğru inir düz bir şekilde ne olabilir. üstada zaten az bişey kazdığım resimde mevcut 4. resimde saygılar tşkler
sezircan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-01-2009, 12:23 AM   #5
DAYI
Tecrübeli Üye

DAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 593018
DAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond reputeDAYI has a reputation beyond repute

selamünaleyküm sezircan usta evet tavuskuşları o resimlerin arasına yakışmıyo zaten onlar bina süslemesi gibi bina içinde bulunması gerekir ikinci ve üçüncü resimdeki yuvarlak taşlar başka biyerden gelmedi ise üzerindeki işaretler güzel istihkamın dediği gibi değerli kişileri temsil ediyorlar saygılar
DAYI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-01-2009, 01:31 AM   #6
kurdoğlu
Üye

kurdoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14016
kurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond reputekurdoğlu has a reputation beyond repute

az birşeyle olmaz dostum istihkam usta haklı
kurdoğlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-01-2009, 09:02 PM   #7
istihkam
Guest

Tecrübe Puanı: 0
istihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond reputeistihkam has a reputation beyond repute

sevgılı kardesım;
genel goruntusunu ıste bu yuzden ıstemıstım neyse sız aynen o noktaya devam edın bu bırıncısı,
buranın yukarısındakı kanallı kayanın boyu 1 m cıvarlarında ve hemen hemen bır U seklınde dogal goruntusu var ıse kayanın dırek altına yogunlasın dedıgım gıbı bır magara olmalı ayrıntıyı sonrasında verırız kardesım sız teyıt edın yeterlı.
istihkam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-03-2009, 04:17 PM   #8
AYDIN
Tecrübeli Üye

AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 157016
AYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond reputeAYDIN has a reputation beyond repute

sınır nişani yada harita yer belirleyici olabilir bence

http://img694.imageshack.us/img694/5396/emeesaygj.gif
AYDIN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-08-2009, 06:36 PM   #9
ahmed
Üye

Tecrübe Puanı: 9016
ahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond reputeahmed has a reputation beyond repute

tavuskuşu mezar temsil eder kapak gibi .çok önemli bir bulgudur .iyi araştırılmalı bölge
ahmed isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Yok