|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
12-09-2009, 12:00 AM | #11 |
Üye
Tecrübe Puanı: 15 |
inb 37 benim aklım karıştı şimdi bende exp 3000 var examiner bende çok istiyorum ama exp 4000 nedersin
|
12-09-2009, 04:02 PM | #12 |
Üye
Anlaşılan bu konu hakkında kimsenin bilgisi yok
|
12-09-2009, 05:43 PM | #13 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşım bilgisi olan yardımcı olmaya çalışmış burası dedektör alım satımı veya reklamı yapan sitelerden değil forum kurallarını lütfen tekrar okuyun varsa işaretin fotoğraflarını yükle yorum yapılsın lütfen bu konuyu daha fazla uzatma
mezarcı |
12-09-2009, 07:59 PM | #14 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 227016 |
s.a manisalı degilim kardeş KASTAMONU'LUYUM
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
12-09-2009, 08:04 PM | #15 | |
Tecrübeli Üye
Alıntı:
lakin OKM olsun GOLDEN olsun ne olursa olsun kullanılması mümkün olmayan yerler vardır sana tavsiyem FATURALI AL ve senin adına olsun sabah 8:30 akşam 4:30 arama yapabilirsin yanında extra alet edevat olmadığı taktirde.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
|
12-09-2009, 08:17 PM | #16 | |
Tecrübeli Üye
Alıntı:
cihaz bulmadığında o cihaz kötü olmaz piyasada satılan yeraltıgörüntüleme cihazları 2500tl 3500tl sizce mantıklımı okm 4000 in suanki orjınal ABD FİYATINI BİLEN VARMIDIR 11.000 EURO FULL ORJINAL VE SİNGAL LEDLERİ DEĞİŞMEMİŞ VE ORJINAL YAZILIMLI arkadaşım geliyor bana gel gidelim filanca yerde o var bu var gidiyoruz bir ŞEY yok hemen cihaz para etmez oluyor şimdiye kadar her ölçüm yaptığımız ve analizini yapdığımız objeler kayıtlıdır cihaz şuan orduda gelir gelmez ilk işim eklemek olacak ve sizden ricam cihazları övmek veya kötülemek bize düşmez bize düşen GERÇEKLERİ YAZMAKTIR TAM VE EKSİKSİZ senin okm 3000 ile kullandığın başlıkların ve yazılımın adını yazarmısın sana yardımcı olayım o konuda hayırlı akşamlar
|
12-09-2009, 09:29 PM | #17 |
Üye
sana gerçekten teşekkür ederim ve bu bilgileri bildiriceğim
|
12-10-2009, 09:12 PM | #18 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 |
Allah sendende razı olsun ustam , deltanın şeması ile ilgili link kırık tekrar denermisin ustam zahmet olmazsa led devresini indirdim birde pıc yazılımınıda eklersen çok makbule geçer saygılarımla
mezarcı |
12-12-2009, 01:47 PM | #19 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 43017 |
slm kardesım benım fıkrımde su durkı bahsetıyınız cıhazlar en ucuz fıyatı 20 bın dolardan baslıyo alma ımkanım olsa bıle ben sahsen almam cunkucıhazlarda dogruluk oranı cok dusukbence enıyı cıhaz bılgıdır bulunan ısaretler ustunde her bılgıyı veren cozumler bulunmaktadır bunlar uzerıne calısman daha mantıklı olanıdır sonucta ocıhazlar ıcerısıne bır pırogram yukludur ve sabıttır onun ıcın gerceklıyını kaybetmektedır yınede karar senındır saygılar ıyı sans lar
|
12-12-2009, 06:46 PM | #20 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
alemci kardes alinda is tam dedigin gibi degil
bu cihazlarin ana kartlari belirli bir frekans uretir ve arama bobini vasitasi ile toprak alti ve ustune sinyallari gonderir uretilen bu frekans sabittir ve makinalar oyle yapilirla ortada metal yokken ses yada deger uretmezler ama bobine bir metal yaklastirdimizda fark frekansi olusur makina cikis verir dogada her madddenin kendisine gore bir frekans gecirgenligi ve yansiticiligi varidr buna gore metalin derinligi,turu,miketari anlasilabilir ama sunuda unutmamak lazim benim anlatiklarim temek calismadir makinayi hangi firma tasarladi hangi kriterlere gore hepsi onemli
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
Etiketler |
Yok |
|
|