|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
07-27-2008, 10:22 PM | #1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 17 |
Ayi Ayagi Acil Yardim
S.a Arkadaşlar Ayi Ayaği Gördüm Yaklaşik 1,5 Metre Civarinda Kocaman Bir şey Yakininda Başka Bir Taşta Ise Iki çarpi Işareti Aralarinda çember Var Yorum Yaparsaniz Sevinirim...
|
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
07-28-2008, 10:25 AM | #2 |
Guest
|
A.s arkadaşım keşke fotoğraflarını çekseydin ayı ayağı dediğin işaretin ve çarpı işaretlerinin.Ayı ayağı dediğin işaret volçan efsanesindede geçiyor ama onun olacağını sanmıyorum.Senin bulduğun işaret eğerki o ise son nokta çarpı işaretlerinin bulunduğu bölüm ALLAH c.c gönlüne göre versin.
|
07-28-2008, 03:31 PM | #3 |
Yeni Üye
S.a arkadaşım kendin işaretleri dün gördün resmini cektim fakat pc ye aktaramadıgım için ekleyemedim çarpı işareti demişsin son nokta nerde araştırma yapayım acıklama yaparsan sevinirim Allah' a emanet ol.
|
07-28-2008, 03:39 PM | #4 |
Guest
|
A.S arkadaşım son nokta X işaretleri dediğim husus örnekli bir biçimde göreceksin link'teki fotolarda X işaretinin hemen sağ tarafında horosanla sıvanmış yer tespit edilip içeri girilmiş bu resimler sana bilgi aktaracaktır. http://www.defineburada.com/forum/ka...leri-t248.html
|
07-28-2008, 03:49 PM | #5 |
Yeni Üye
Allah Razi Olsun Senden Kandela Usta Işaretler Verdigin Resinlerdeki Gibi Hayirli Olcaksa Allah Nasip Eyler Inşalla .
|
07-28-2008, 03:59 PM | #6 |
Guest
|
ALLAH herkese nasip etsin ArSen_LuPeN sizler için burdayız.
|
08-04-2008, 12:19 AM | #7 |
Guest
|
Arsen kardesim
kandela ustanin da dedigi gibi egerki horasanli yer bulur isen burada cikacak olan deri harita icinde sarili tek altin para , bolgenin mujdesidir ... Basarilar dilerim Bu yorumum bazi eskiya kayitlarinda ( ayi pencesi , ayak isareti ) yazilarda gecmektedir , artik ne kadar dogrulugu vardir bilemeyiz ama arastirmakta bence fayda vardir ....... Sen yinede arazi calismalarindan resimlerle konu acsan cok daha saglikli yorumlar alacaksin muhakkak ozellikle konu ( eskiya isaretleri ) olunca ... |
08-04-2008, 01:37 PM | #8 |
Guest
|
cas ustamı tebrik ederim benim link verdiğim resimlerdeki mağara girişi horasanla kapatılmıştı, ve o köyün yerlisi akrabamız burayı bulan insanın o kapalı yerin ağzında tavanda bulunan küçük cepten hediyesi alındığını ve bir deri harita çıktığını söyler.
doğru iz üzerindesin arsen ALLAH yardımcın olsun |
08-05-2008, 12:58 AM | #9 |
Yeni Üye
tesekurler Allah sızden razı olsun merak ettıgım bır sey daha var magarada yanlızca deri hartaya sarılı tek paramı cıkcak baska mal yokmu burda ..Allah a emanet olun.
08-05-2008, 04:07 PM | #10 |
Guest
|
haritayı bulucaksın işte daha ne olsun ama haritayıda iyi analiz etmek gerekir.
|
Etiketler |
Yok |
|
|