|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
09-17-2009, 05:01 AM | #1 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 590017 |
Osmanlı padişahlarının ölüm nedenleri
09-18-2009, 10:00 PM | #2 |
Tecrübe Puanı: 349018 |
ilkim usta emegine saglık
yalnız bu videoyu hazırlıyanlar ya kastı yada cahilce haberdarlar ikinci selim bir hamam alemi sırasında cariye kovalarken öldü demişler bu uydurmadır osmanlı padişahları böyle hamam alemleri yapmadılar
09-19-2009, 04:13 AM | #3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 590017 |
Osmanlı İmparatorluğunun en muhteşem dönemini ele alarak daha sonrasında neden çöküşe geçtiğimizin sebeplerini araştırmak gerekir. Bir imparatorluk bu kadar güçlüyken ve avrupanın tamamına, orta asyanın yarısına sahipken nasıl oluyorda tüm topraklarımızı belirli padişahlarımızın dönemlerinden sonra ki padişahlarımızda kaybediyoruz değil mi ? Hamam alemimi yaptılarda kaybettiler yoksa farklı şeyler mi ?
09-19-2009, 08:05 PM | #4 |
Administrators
Tecrübe Puanı: 10 |
s.a. ilkim usta emeğine sağlık dediğin gibi cöküş kacınılmaz oldu nedenlerinin en basındada sarı selim den baslayarak ondan sonra gelen birkac padişahta ona ayak uydurarak yaptıkları politika cöküşün temeli olmustur... sonra gelenler ne kadarda düzeltmek istedilersede mümkün olmadı cünkü iş işten gecmişti... sarı selimin en büyük hatası askerin basında savasa cıkmaması ve baska ülkelerdeki konsoloslukları kapatmasıydı herseyin bası bununla baslar ben güçlüyüm kimseye ihtiyacım yok diyip kapatırsan gelişmelerden uzak kalırsın adamlar silahı üretir sen hala kıılıcta kalırsın sebebi gelişmeleri takip edicek konsoloslukların kapatılması sonucu bu durum dogmustur... ondan önceki padişahlar ufacık bir gelişmeden haberi olur güzel gelirse yapanları ülkeye getirir üretimi ülkemizde yaptırırlardı... bu nedenleri saymakla bitmez... saygılar
11-21-2009, 11:58 PM | #5 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 161016 |
içkiye belki inanırımda koca bir padisahın hamamda cariye kovalarken düsüp öldügü hiç mantıga sıgıyormu.
11-22-2009, 02:28 AM | #6 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 593018 |
selamünaleyküm dostlar evet osmanlı padişahların hataları ve beceriksizliği yüzünden çökmüştür. burda hem fikiriz ama ahlaksızlık asla olmamıştır neticede onlar islam aleminin halifesidir halife demek peygamber varisidir. bir insan bilgisiz olabilir akıllıda olmayabilir bunlar allah vergisidir bu hasletlerinden dolayı hatada yapabilir. Ama bir halifenin bu denli günahkar olması arkadaşların dediği gibi ihanettir. fatih sultan mehmet hanada soysuzlar homoseksüel diyorlar inanalımmı yani kusura bakmayında bu abesle iştigaldir bence . ilkim usta kusura bakma lafım sana değil lütfen bu şekildeki düzmece lere itibar etmeyelim SAYGILAR DAYI
11-22-2009, 10:35 AM | #7 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0 |
sayın ilkim arkadaş lütfen böyle yalan yanlış bilgilere inanma oku araştır güvenilir kaynaklardan bilgi al internette bi yavşak herifin hazırladığı videoya inanma aşşağıda verdiğim linke tıkla gerçekleri öğren hiç bir padişahımız haremde karılarla sefalar yapmamıştır rahmetlilerin hayatları saraylarda değil savaş meydanlarında geçmiştir,birilerinin iddaa ettiği gibi saraylarda karılarla zevkü sefa yapsalardı dünyaya 682 yıl hükmedemez 7 kıtada at koşturamazdı saygılarımla mezarcı
http://www.osmanli700.gen.tr/padisahlar/11index.html http://is-is.facebook.com/video/vide...04888116189175 |
11-22-2009, 08:48 PM | #8 | |
Banned
Alıntı:
mezarcı |
|
11-23-2009, 02:02 AM | #9 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
1.muratinda hep savas alaninda gezerken ölu taklıdı yapan yaralı asker tarafından sehıt edıldıgını dınlemsıtım burda hzuruna cıktıgı sırada dıyor
carıye kovalamada bıraz komık olmus
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
11-23-2009, 10:20 AM | #10 | |
Banned
Alıntı:
mezarcı |
|
Etiketler |
Yok |
|
|