05-22-2009, 12:51 PM | #1 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 70016 |
mini puls
05-22-2009, 01:33 PM | #2 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
trakyalı kardes devrede u5 programlanabılır bır entegre bunun programı nedır acaba
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
05-22-2009, 01:40 PM | #3 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 70016 |
hiç fikrim yok kardeş,ben anlamam bunlardan.bir yunan sitesinde hiç açıklamasız aynı şekilde buldum,ve birilerinin işine yarar düşüncesiyle paylaştım.
05-22-2009, 01:46 PM | #4 |
Moderator
ıse yarra aslında ama o program olmazsa calısmaaz entegrelerı guzel ıs yaracak cınsten Q1 de ıyı ama dedıgım gıbı programı onemlı
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
05-22-2009, 02:53 PM | #5 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136016 |
S.a ozoo kardeşim bir baksa belki o bulur bunun programını?Ha bu arada teşekkürler trakyalı .
|
05-22-2009, 03:14 PM | #6 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 227016 |
http://www.pulsdetektor.de/apboard/t...t=31&BoardID=5
Alıntı:
s.a http://fotoalbum.web.de/gast/normanbsupski/Megapuls_1# arkadaşlar şuan bulundugum yerde çeviri programı yok burayı inceleyin
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
|
05-22-2009, 03:20 PM | #7 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136016 |
Teşekkürler ozooo kardeşim hızır gibisin valla.ALLAH(c.c) razı olsun.
Şey senden birşey daha isteyebilirmiyim.Şu 49 ytl .lik dedektörünün yapılmış resmini çekmişsin ya.O resim üstünden oradaki 6 tane (swiç mi diyorsunuz siz) düğmenin ne olduğunu ne işe yaradıklarının anlatımını yaparsan çok makbule geçecek kardeşim. Saygılar. |
05-22-2009, 04:39 PM | #8 | |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 227016 |
Alıntı:
s.a swiç den kastın potans kardeş herhalde normalde dedöktörün yapısına özelligine modifiye ve toprak degişikliğine göre potanslar 2 ila 11 arası degişir 1 potanslı cihazlar dahi mevcuttur benim kutuladığım dedöktörde 6 adet potans var 1:VOLUM SES 2:NOISE GÜÇ ANLAMINDA 3:GAIN KAZANÇ ANLAMINDA 4:SENS HASSASİYET ANLAMINDA 5:TRSHOLD EŞİK ANLAMINDA 6:SİGNAL SİNYAL ANLAMINDA benim kullandıklarım bunlar lakin extradan toprak ayarı ince ayar gibi bir çok potanslar var dedigim gibi dedöktörün özelligine göre deşir ama örnegin 49tl lik konu başlıgı altındaki dedöktörde modifiye li açıklamalarında mevcut normalde 11 potanslı ama 2-3-4 potansla kullanılabiliyor tabi modifiyeli şeklinde
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
|
11-21-2009, 01:23 AM | #9 | |
Üye
Tecrübe Puanı: 10016 |
Alıntı:
ama yapmaya değer |
|
11-21-2009, 07:44 PM | #10 |
Moderator
sagoalsin kardes
Etiketler |
Yok |
|
|