|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
05-22-2009, 01:53 PM | #1 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 313017 |
tesoro golden sabre dedektor (ayrımlı)
bu dedektoru bır sıtede dolasırken buldum metal ayrımı yapabılıyor
guzel bır şema
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
05-22-2009, 01:59 PM | #2 |
Tecrübeli Üye
Tecrübe Puanı: 227016 |
s.a ellerine saglık güzer birdedöktör ayrım dedigin gibi yapıyor dostum ama mesafede sınıfta kalıyor ve ayrım uzun sureli tutmuyor ama metalde güzel br dedöktör ELLERİNE SAGLIK
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ''Dünyada yükselen bir şeyi alçaltmak, Allah’ın değişmez kanunudur.“ALLAH C.C KİBİRLENENLERİ SEVMEZ YAPILAN BİR İŞTE ALLAH RIZASI YOKİSE O İŞTEN HAYIR BEKLEME''''KUL HAKKI SADECE MADDİYATLA ÖLÇÜLEMEZ MADDİ VE MANEVİDİR 'Kİ KUL HAKKINI ALLAH C.C BİLE AFFETMEZ'''' |
05-22-2009, 02:07 PM | #3 |
Moderator
bu dedektoron dahah dosyaları var yerlesım seması baskı devresı onalrda paysırım bır ara
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
05-22-2009, 02:17 PM | #4 |
Moderator
arkadslar butun dosyayı bu sıetye paylastım ısteyen ındırebılır
http://www.ziddu.com/download/485431...older.rar.html
05-22-2009, 02:51 PM | #5 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 136016 |
Teşekkürler eros85 kardeşim.Ellerine sağlık.
|
Etiketler |
Yok |
|
|