|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
07-21-2013, 10:47 AM | #1 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 12 |
Yardımlarınızı beklıyorum---sanırım sıfreyı cozdum
Arkadaslar merhabalar
2 yıldır sembolizm hakkında calısmalarım var, tesaduf uzerıne ege bolgesınde bır arastırmadayken bır ısarete rasladım yardımcı olursanız sevınırım, cunku bır sıfre cozdugumu dusunuyorum 1-kaya mezarları ıle cevrılı bır alan 2-2 tane kaya mezarı yanyana, kaya mezarının gırısınde ustte 5 tane net 1 tane sılınık kadın sembolu var, gec roma donemıne aıt yazılar 3-tam kaya mezarı gırısınde cıcek sembolu var, resmını yukledım. 4-tam kayanın karsısında bır kaya var, kayada sunu cukuru yanı dıkdortgen oyma var. kayanın altı yıgılmıs tas ıle dolu sıfre şu : cıcek resmındekı 8 ısaretı ıkı tane kaya mezarını sembolıze edıyor, tam karsısındakı gul 5 yapraklı ve tam kayaya denk gelıyor(sunu cukurunun oldugu yere).bana gore 5 tane mezaar oldugunu belırtıyor cubuk ıle denedım, kan grubum A(+)RH ve cok guclu olmasada %70 GIBI BIR CEKIM aynı bolgeyı yanı kaya mezarının karsısındakı kayaya cektı CUBUGUN ucu.. ben kurguluyormuyum yoksa gercekten sıfreyı cozdummu degerlı kardeslerım ??? cevaplarınızı beklıyorum tesekkur ederım 1 numaralı resım: KAYA MEZARINDA 5 TANE FIGUR VAR, 6DA OLABILIR... GIRISINDE 2 NUMARALI SEKIL VAR 2 numaralı resım: KAYA MEZARININ GIRISINDE BULUNUYOR, IKI KAYA MEZARI YAN YANA VE UZAKTAN BAKINCA AYNEN 8 ISARETINI VERIYOR. TAM GUL SEKLIDE KAYA MEZARININ KARSISINDAKI 3 NUMARALI RESMI GOSTERIYOR, ORAYA DENK GELIYOR 3 numaralı resım: KAYA MEZARININ KARSISINDAKI KAYA!!! UZERINDE KARE SUNU CUKURU VAR, YANI KARE OYMA ! KAYANIN DIBI TASLARLA DOLU...VE ONUNDE BIRLESIK BIR KAYA VAR BANA KAPI GOREVI GORUYOR GIBI GELDI ----YORUMLARINIZI BEKLIYORUM DEGERLI KARDESLERIM---- gupEGELI |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
07-21-2013, 03:19 PM | #2 |
Yeni Üye
Tecrübe Puanı: 12 |
Arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum
|
07-26-2013, 02:19 AM | #3 |
Moderator
Tecrübe Puanı: 37014 |
arkadaşım 2ad bayan mezarı ikiside tuzaklı mahsen yolundan gidicen kolay gelsın alabilirmisin bilemem saygılar
|
Etiketler |
Yok |
|
|