|
|||||||
![]() |
|
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Administrators
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
s.a. resimde yuvarlak icine aldıgım mavi ile belirtiğim yerdeki kafaya dikkat agzına bak bakalım alt bölgesi güzel işlenmişse orjinal işarettir(alt dudagına) ...yılanın kafası zaten işaretlediğim yerin arkasını veriyor onunda sırtı icerde gibi... verilen acıklık dikkati terse cekmek ... ama cok zor yer ... saygılar...
|
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
|
|
#2 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tecrübe Puanı: 22015 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://ressim.net/s/upload/037b1903.jpg Ustalar yorumlarınızdan sonra yorum yazdığım için umarım beni mazur görürsünüz...! Aslında; yeni üye olduğum için ve konuları yeni gördüğümden, oluyor bu..İnşallah hiçkimseyi kırmamışımdır...Kaldıki; yaptığım yorumlar, tamamıyla açılan konulara katılım amaçlıdır.Bu anlamda; hoşgörünüze sığınarak yazıyorum. İşaretlediğim noktalar, benim yorumum..Herkese saygılar hürmetler..!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2010
Tecrübe Puanı: 31016 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
mutavazı tavrınızdan dolayı tesekkur ederım |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
|
|