| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Seçenekler | Thema bewerten | Stil | 
| 

| 
		#21 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 

Tecrübe Puanı: 27017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Dayicim  Kesinlikle Eşkiyalarin  Bölgesi  Olabileceği  Yer Diy  Düşünüyorum Boşluk  Tesbitini  Yapmasi Gerekmektedir Saygialr

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#22 | |

![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 

Tecrübe Puanı: 349019 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

Alıntı: 

ben fevzinin yorumuna katılmakla beraber bir iki şeydaha diyeyim abi benim demem şu idi işaret çok keskin yani çok belli yerlerin parası az olur yada olmaz , işareti zor görmiş isek onun parası çoktur abi senin bu işarette işte onlardan bir tanesi yani zor görülebililen bir işaret burda güzel para var , murat kardeşimde işareti gereksik görmüş olabilir onunda yorumuna saygı duyarım saygı duymadıgım tek şey işaret konusunda sallayan lardır 

https://www.facebook.com/groups/133566160037768/  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#23 | 
| 

Tecrübeli Üye 
			![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 

Tecrübe Puanı: 337017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

evet abi katılıyorum burası eşkiya yeridir.ve seyranide cok gerekli bi acıklama yapmış tşk ederim

kimi ister yeryüzünü biz isteriz yerin altını kimi ister yeryüzünde dolaşmayı biz isteriz yer altında kazı yapmayı  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#24 | 
| 

Guest 

| 

selamünaleyküm dostlar  evet mesele anlaşıldı herhalde  fakat burda  dikkatimi çeken bi  husus daha belirtmek istiyorum belki  site üyelerine faydası olabilir  ben bu taşı buduktan sonra dikkatimi çeken bir şey gördüm o civarda ne kadar bu büyüklükte taş varsa bu ve bir kaçı hariç hepsinin etrafı kazılmış kendi kendime güldüm adamlar acaba neye istinaden kazdılar   burları çünkü hiç birşey hiç bir işaret yoktu. bu taşı bulduktan sonra anladımki  bu adamlar buraya boşuna gelmemişler  bu taşı aramışlar yani adrese gelmişler ama taşı bulamamışlardı.  EVET  fevzi kardeş sana katılıyorum bu taş kesin ve kesinlikle eşkiya işi  bilgilerinize   saygılar DAYI

| 

| 
| 

| 
		#25 | 

![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 

Tecrübe Puanı: 438018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 

dayı o adamlar görmemişler demekki eğer görselermiş zaten gidermiş demekki 

![]() ![]() ![]()  

__________________  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Etiketler | 
| Yok | 

| 

|