|
![]() |
|
Seçenekler | Thema bewerten | Stil |
|
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 313017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
MEKANLARI CENNET OLSUN
" Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin Senin bir yumurtan, benim bir yumurtam oldu. Ama.. Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var, Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin. Şimdi benim iki bilgim var, senin de iki bilgin var” |
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
![]() |
#2 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 349018 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çanakkale
Çanakkale, Zaferlerin son âbidesi Çanakkale, Türk’ün gürleyen sesi. Çanakkale, Şahlanan mayam Çanakkale, Sürülerle yamyam Çanakkale, Oluk oluk kan Çanakkale, Can, can, can. Çanakkale, Ölüme davet Çanakkale, Parça parça et Çanakkale, Er meydanı Çanakkale, İnsanlığı tanı Çanakkale, Mermisiz dipçik Çanakkale, Sadece Mehmetçik Çanakkale, Er oğlu erler Çanakkale, Ölüme çağıran siperler Çanakkale, Ağaran sabah Çanakkale, “Allah! Allah! ” Çanakkale, Geçilen Sırat Çanakkale, Kurtuluşa berat Çanakkale, Küfre kale Çanakkale, Tevhîd ile Çanakkale, Dillerde tekbîr Çanakkale, Allah biir. Çanakkale, Düşmana çekilen set Çanakkale En görkemli şehadet. İhsan Kurt
![]() |
Etiketler |
Yok |
|
|