| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Seçenekler | Thema bewerten | Stil | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

selamlar  

cevap yazmadınız?bellı bır sebebınız varsa anlarım. benımkı sadece bılgılenmek amaçlıydı.çunku bu ışıkları gorenler benım çok yakınım olan kişiler onların zarar gormesını ıstemedıgım ıçın bunları sordum rahatsızlık verdıysem özur dılerım. saygılar....... geçmişine sahıp çık  | 

| 
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

Selamünaleyküm büyü ve tılsım gerçekten varmıdır evet gerçekten vardır ama biz müslümanlara yasaklanmıştır büyü    ve hertürlül falcılıkve fal okları ile uğraşmak dinimizce yasak ve sakıncalıdır ama biz işin yapma tarafında değiliz çözme tarafında olduğumuz için bir mahsur varmıdır bilemiyorum fakat bu işi çözecek birinede raslamadım bu güne kadar.bence en akıllıca iş bu tür yerlere bulaşlmamak nasıl olacak bu iş derseniz  kazı esnasında bu tür biyere raslarsak derhal işi bırakıp bir daha üstüne gitmemektir. .çünkü devamı durumunda kesinlikle biz zararlı çıkarız nedeni gayet basit o büyü sadece ve sadece bizim için yapılmıştır gayeside orada bulunan her ne ise bizi ona ulaşltırmamaktır başka hiç bir gayesi yoktur tabi bu işin neticesinde biz sakatmı kalacaz yoksa ölecekmiyiz  yapanları pek okadar ilgilendirmemektedir onların gayesi sadece sakladıkları şeyi senin veya benim alamamamdır bunun içinde herşey mübahtır.kusura bakmayın bunları yazmak durumundayım başımızdan o kadar çok olay geçtiki   hiç bir meblağ sizlerin hayatından daha değerli değildir  SİZ SİZ OLUN SADECE  KORKMAKLA YETİNİN....saygılar DAYI

| 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

selamlar 

ilk once msjıma cevap yazdıgınız içın teşekkur ederım.inanın tum yasananların hepsı çok gerçek ama benı gerçekten kımse sanırım cıddıye almadı.şu çıkan kelebeklerınde bı tur tılsım oldugunu mu soyluyorsunuz?.bı de ilk gonderdgm bı msj vardı .okudunuz mu bılmıyorm .üçgen şeklınde çıkan ışık var .tam olarak tanımlayamıyorm.çıkış şekıllerı üçgen şeklınde .bu yer ayrı.2yerde bu olay yaşanıyor.bulundugum yerlerde bı çok hoyuk var.ve bunlar bu hoyuklere yakın olan yerlerde çıkıyorlar.bı ılgısı varmı onuda bılmıyorm.ne yapacagımızı da bılmıyorm.ama yınede sıze tesekkur ederm.bı çok uyeye msj gonderdm.sadece sız bana dondunuz.bıraz hayal kırıklıgı oldu bende .ama neyse.tekrar tesekkur ederm. saygılar..........  | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

SELAM DAYI 

Aklımı kaçıracak gıbıyım.şu kelebek olayı varya şımdıde oradan 3 defa ateşin çıktıgını soyluyorlar.ben ıyıce bu işten korkmaya basladm.belkıde bayan oldugum için mı .bılemıyorum ama gerçekten korkuyorum.ne dıyorsunuz?çokta merak edıyorum.bu işin sonu nereye varacak .allah hepımızın sonunu iyi etsn. SAYGILARIMLA GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIK .............  | 

| 
![]()  | 

| Etiketler | 
| Yok | 

| 

|